chilisincarne (ekspresudgave). Chili con carne (chili med kød) er en af verdens mest kendte retter. I denne chili har jeg brugt både tomater og bønner fra dåse
Og de resterende ting er der guidelines til nedenfor … 1 dåse kidneybønner i chilisauce 1 håndfuld hvide bønner, opblødt natten over 1 gulerod 2 blegselleri 1 løg 4 fed [
1/2 rød chili, afhængig af styrke. Hæld hakkede tomater i sammen med finthakket chili og krydderier, rør godt rundt og lad det småsimre i 10 minutter. 1/2 rød chili
3 små løg4 fed hvidløg3 store gulerødder4 dåser flåede tomater1 dåse majs (svarer til 250-300 g)ca 10 dl udblødte og kogte røde kidney bønner2 dl jasmin ris (eller andre hvide ris)2 bouillonterninger med grønsags smag5 tsk chiliflager (gerne mere hvis du kan lide det stærkt)3-4 tsk paprikasalt og peberolivenolie til stegningtortillachips Sådan gør du. 5 tsk chiliflager
Fantastisk chiliret uden kød, men med masser af spændende krydderier og valnødder til at give lidt ekstra bid – servér med yoghurt, brød, ris, en god salat eller måske disse fritter af sød kartoffel med sveskepuré til
Chili con carne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt. Ud over kød er der som regel også tomater, løg og bønner i … nå ja, og chili
Denne kødsauce kan derfor nemt og hurtigt trylles om til en god gang Spaghetti Bolognese, Lasagne eller Chili con carne og det er virkelig luksus i en til tider let presset hverdag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.