H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. &. L. K. F. B. P. N. ". ) l
And the book, Jamie’s America, has so many great recipes, so it’s … Continue reading → . Another recipe is now done in me Jamie Oliver domestic project
Efter et par minutter tilsættes krydderierneogsteger med et par minutter. Jeg forsætter i det mexicanske hjørne ogslutter dagen af med en omgang simremad
Jeg nyder ugens sidste dag, får ryddet op på værelset oghygger mig. Chiliconcarne skal gerne stå og simre for at få en god smag - så det er på madprogrammet hos mig i dag
Tilsæt korianderog spidskommen, rør rundt, tilsæt tomater, Worcestershire sauce og salt ogpeberog en tsk chilieller mindre – du kan altid komme mere i, hvis det ikke er stærkt nok
Det er meget individuelt hvor stærkt man ønsker sin chili, derforslutter i denne opskrift af med styrke tilsmagningen, kender du din chilistyrke kan du med fordel krydre samtidig med at kødet svitses
I. n. d. e. j. u. l. p. o. s. t. g. v. å. b. i. a. f. m. c. h. r. k. D. ,. ). H. B. ø. y. -. æ. 5. 0. 1. 2. é. (. E. S. K. N. L. T. A. M. J. F. z. w. '
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.