Servér med en skefuld græsk yoghurt, tortillachips, limebåde og evt. Chiliconcarne er en ret der kan blive meget stærk – du bestemmer jo selv – men som samtidig er fyldt med rigtig meget smag – velsmag
H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. &. L. K. F. B. P. N. ". ) l
And the book, Jamie’s America, has so many great recipes, so it’s … Continue reading → . Another recipe is now done in me Jamie Oliver domestic project
Retten kan serveres med flute eller med ris og salat. Chiliconcarne skal gerne stå og simre for at få en god smag - så det er på madprogrammet hos mig i dag
Retten smages til med tørret chili. Hak løg og hvidløg fint, svits i lidt olivenolie, dernæst oksekød og krydre med salt, peber, paprika og cayenne peber
til med mere chili. Løg og hvidløg hakkes fint og brunes på panden sammen med oksekødet. I min variation er der ikke super meget chili, dette kan blot tilføjes
Sautere dem i en pande med olie , de må ikke branke. pandebrød , fladbrød , grov brød , ris , tortilla pandekager , tortilla chips , grøn salet , tzatzikki uendelige muligheder
I. n. d. e. j. u. l. p. o. s. t. g. v. å. b. i. a. f. m. c. h. r. k. D. ,. ). H. B. ø. y. -. æ. 5. 0. 1. 2. é. (. E. S. K. N. L. T. A. M. J. F. z. w. '
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.