H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. &. L. K. F. B. P. N. ". ) l
And the book, Jamie’s America, has so many great recipes, so it’s … Continue reading → . Another recipe is now done in me Jamie Oliver domestic project
Retten kan serveres med flute eller med ris og salat. Chiliconcarne skal gerne stå og simre for at få en god smag - så det er på madprogrammet hos mig i dag
Start med krydderierne. Chiliconcarne kan laves på utallige måder. Salt og peber og chili efter smag (jeg bruger sambal oelek – det har vi altid i huset)
Retten smages til med tørret chili. Hak løg og hvidløg fint, svits i lidt olivenolie, dernæst oksekød og krydre med salt, peber, paprika og cayenne peber
til med mere chili. Løg og hvidløg hakkes fint og brunes på panden sammen med oksekødet. I min variation er der ikke super meget chili, dette kan blot tilføjes
Sautere dem i en pande med olie , de må ikke branke. Verdens andens stærkeste chili vokser i vores drivhus lige nu , Trinidad Scorpion Moruga Blend og den skulle da selvfølgelig i en chiliconCarne
I. n. d. e. j. u. l. p. o. s. t. g. v. å. b. i. a. f. m. c. h. r. k. D. ,. ). H. B. ø. y. -. æ. 5. 0. 1. 2. é. (. E. S. K. N. L. T. A. M. J. F. z. w. '
Chiliconcarne betyder direkte oversat chilimed kød og chili skal der til. Jeg vil igen lige nævne hvor vigtigt der er at smage på maden fra man starter, en god chili skal der arbejdes med og smagen skal justeres til den er perfekt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.