Held og lykke medjulebagningen . Jeg foretrækker kokosolie, fordi jeg elsker duften, og det er nemt at arbejde med, men smeltet plantemargarine eller flydende Becel (den gule) dur også
Dæk bunden af et ildfastfad med vand og placér stegen med sværene ned á. I Danmark har vi mange traditioner op til jul, og som dansker er du sandsynligvis bekendt med dem alle
For knap en uge siden, lavede jeg chiagrødmedhindbærsmag. Det var virkelig virkelig lækkert, og generelt set, er jeg, efter at være begyndt at eksperimentere med frugter og chiafrø, blevet meget gladere for den slags grød
Jeg er og har altid været overvild med varm grød – havre og risengrød som favoritterne. Jeg ved det… Jeg er totalt "last mover" på Chiagrøds fronten – men bedre sent end aldrig… Det tog lige et par forsøg og portioner for at jeg blev fan af den kolde grød
K. n. i. b. e. r. d. t. m. a. f. å. l. æ. s. k. g. ,. o. y. j. u. é. v. p. 4. %. F. U. ø. c. h. L. &. G. A. D. S. B. H. -. ü. ". Ü. T. E. M. I. R. V. N. O. 2. 3. 5. 0. (. 1. /. ). J. S l
Jeg har længe haft kig på de der overnighties, men ikke helt haft mod på at prøve dem. Oprindelig havde jeg tænkt at lave en version medvaniljesmag, men mit vaniljepulver var sluppet op, og så gik jeg ellers på rov i skabene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.