Den er jo set før derude i kage-bloggernes univers, denne cheesecake-brownie kage medhindbær guf på toppen, som er tyv stålet fra The Hummingbird Bakery bog (som jeg i øvrigt fik i fødselsdags gave af Kim)
Kom mel, kakaopulver, melis, bagepulver, salt og smør i en røremaskine med en flad spartel eller brug en elspisker, og pisk sammen til alt er godt blandet og sandet i konsistensen
I. g. å. r. h. a. v. d. e. C. i. s. t. n. f. ø. l. ,. o. j. p. b. k. m. M. (. u. R. ). S. K. æ. J. c. -. w. T. F. D. y. H. N. 1. B. 3. 4. 0. 6. 2. ¼. ½. ¾. 5. P. x. é. 7. L. O. &. 8. V. A. E
Jeg havde fundet opskriften i bogen med den simple titel “Kagebog” fra The Hummingbird Bakery. Denne opskrift er ekstra god, fordi den kombinerer den syrlige smag fra flødeosten med det let bitre fra browniebunden og den lette og dejlige smag af hindbær
Den syrlige lime fungerer perfekt sammen med den knasende fede bund og den søde marengs på toppen. Opskriften er fra bogen “Kagebog” af Hummingbird Bakery
I en skål piskes smørret blødt med en elpisker. I efteråret 2008 var jeg på ferie i New York og skulle selvfølgelig på den famøse "Sex and The City"-tour, hvor et af stoppestederne var The Magnolia Bakery, hvis lækre cupcakes har været med i serien
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Læg dem i en gryde sammen med en flækket vaniljestang og revet skal af en citron. Ellers kan jeg anbefale Camilla Plums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem. Skyl glas og låg i kogende vand med 1 tsk atmom. 1 kg hindbær
En sød læser gav mig inspiration til denne smoothie med ingefær i. - en håndfuld frosne hindbær. Så nu er ingefær hermed på min fast liste over, hvad der skal i mine smoothies
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.