11 smule
friske jordbærLav rouladebund Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland med lidt af sukkeret.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
Sigt melet og bagepulver i og vend til ensartet.
Kom revet citronskal med i og vend rundt.
Bredes ud på en bageplade og bages i ovnen i ca. 7 minutter ved 220 grader.
Vendes derefter ud på et sukkerdrysset bagepapir og køles let før der kommes jordbærsylt på. Jordbærsylt Vask og fjern stilkene fra jordbærrene og hak dem groft.
Kom jordbær og sukker i en gryde og kog op.
Lad koge til lidt af væsken er fordampet.
Blend jordbærrene og kog op.
Den skal over 100 grader.
Smag til med citronsaft.
Tilfør melatin blandet med sukker, hvis ikke det er tykt nok - kog op igen.
Stilles til side og køles, før den kommes på rouladen.
Halvdelen kommes på rouladen, og den sidste halvdel kommes i bunden. Jordbærmousse med hyldeblomst og lime Vask og klargør jordbær og skær dem ud i mundrette stykker.
Udblød husblas i rigeligt koldt vand.
Kog 200 gram jordbær op med sukkeret og lidt vand.
Massen blendes og sigtes igennem en si, og puttes tilbage i gryden derefter.
Smages til med limesaft, hyldeblomstsaft og limeskal.
Husblassen smeltes i den lune jordbær/hyldeblomstsirup.
Fløden piskes let stiv.
Æggehvider piskes stive.
Lidt af fløden blandes med saften og resten af fløden vendes i.
Massen vendes til sidst med æggehvider.
Blandes med de resterende jordbær og kommes i form. Gelé Vand og sukker koges op, og limesaft kommes ved.
Arrowroot blandes med en spsk. vand og kommes i siruppen, der nu burde tykne.
Den skal bruges til at glasere kagen, når den står på fadet. Bund Her skal jordbærsylten fra før bruges
Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland med lidt af sukkeret.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
Sigt melet og bagepulver i og vend til ensartet.
Kom revet citronskal med i og vend rundt.
Bredes ud på en bageplade og bages i ovnen i ca. 7 minutter ved 220 grader.
Vendes derefter ud på et sukkerdrysset bagepapir og køles let.
Bunden deles i to, hvor den ene del smøres med jordbærsylt.
Den anden kommes oven på, så der er bund, sylt og bund.
Bunden skæres til, så den passer i formens bund. Sammenlægning af kagen En skål fores med husholdsningsfilm.
Rouladen skæres i ca. 1½ cm tykke skiver og kommes i hele skålens inderside.
Tryk dem godt sammen, når der ikke flyder creme ud imellem.
Jordbær og mousse fordeles i formen med rouladekanten.
Kom limeblandingen i den lille skål med creme og mæng det sammen. Ideen kom ret spontant, da min mor absolut mente, at jeg burde bage en kage hun kunne tage med på arbejde (hun har åbenbart gået og pralet lidt - af en eller anden grund)
En sprød Oreo bund toppet med en blød mascarponemasse med hvid chokolade og et twist af lime. Jeg bliver enormt inspireret, og hendes flotte billeder, får mig til at få lyst til at gå i køkkenet med det samme
Rør knuste digestive kiks og sukker sammen i en skål med en gaffel. limefrugter). Tilsæt smørret, og bland det hele med gaflen, til det er blevet en ensartet masse
1Kram husblassen fri for saften og smelt den i en kasserolle med et par skefulde af hyldeblomstsaften. 1Pisk saften med æg/sukker-blandingen ved lav hastighed. 1Rør hyldeblomstblandingen sammen med flødeskummet til moussen har en cremet konsistens. 1Stil skålen med mousse i køleskabet i nogle timer inden du fordeler den ud på kagebundene (jeg plejer at vente 5-6 timer inden jeg anvender den)
Add coconut paste and white chocolate in a medium bowl. The coconut/lime macarons are the new addition to my little family of macarons, I have now made some different flavors (not all are on the blog yet) and have recently had time to try of some new exciting tastes
Blend at medium speed until the mixture is smooth and even. This Lime Curd Recipe posted at kaloria. We’re back after the Christmas holidays, with lots of lime curd, lemon curd and macarons
Rødtunge med karryabrikossauce og æblerødløgkompot Lækkert tilbehør. Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også
Man forbinder ofte småkager med jul, men de fleste af os, kan nok med hånden på hjertet sige, at årstiden, egentlig er bedøvende ligegyldig - man kan bare pifte dem lidt op med noget friskt
Den syrlige lime fungerer perfekt sammen med den knasende fede bund og den søde marengs på toppen. Sprøjtepose og tyl til dekoration af kagen med marengs
Den smurt op med smørcreme og pyntet med fondant. flødeKog hindbærene op med vandet. Læg husblassen i blød i kold vand, tag det op af vandet med det vand der hænger ved og rør det i den stadig varme hindbærsylt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.