Mens vores køkken var revet ned, havde Netto tilbud på ravioliforme - så er det lidt hurtigere at lave forskellige fyldte pastaer, uden at det kræver en besværlig rengøring af pastamaskinen
Vel hjemme tredje juledag besluttede vi derfor, at vi skulle lave noget så ujulet, men også ukompliceret, som champignonsovs og ovnkartofler med et stykke af den gode hamburgerryg, vi havde fået med fra Bondemandens søde svigermor
FORORD. Svampe, som champignoner o. lign. er en fantastisk grøntsag, der kan bruges i saucer osv. Deres kraftfulde smag vil passe til rigtig mange typer kød, helst rødt kød
Til amerikansk farsbrød – og til mange andre varianter – smager champignonsovs fortrinligt eller hvis du er mere til den klassiske stil så kan du lave brun sovs til
Til culottesteg smager en portobello- eller en champignonsovs godt. Du kan lave portobellosovs på nøjagtig samme måde som champignonsovs, blot ved at skære portobelloer i 1 cm tykke skiver
Første ret bestod af det færdigkogte og stadig lune gåsekød serveret med en vinterslaw af gulerødder og hvidkål, kartoffelrosti og champignonsovs (til dem der ikke kan undvære sovs)
Fyldt svinemørbrad m/ friskpasta i champignonsovs. Pastaen koges al dente mens champignonsovsen simrer, og når sovsen er færdig hældes den over det varme pasta og vendes rundt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.