Carpacciosuppe
Karatekokken
Karatekokken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Rapsolie
  • 400 g okse carpaccio
  • 2 dl japansk mørk soya
  • 2 spsk rørsukker
  •  
  • Suppen
  • Rapsolie
  • 3 et-feds hvidløg
  • 2 banan-skalotteløg
  • 2 mellem store gulerødder
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 1 stor rød frisk chili
  • 1 dl Sake
  • 1 dl Flydende oksefond
  • 1 liter vand
  •  
  • Fyld
  • 125 g friske mini majs.
  • 150 g. friske Enoki-svampe.
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.