Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
Lækre koldhævede bollermed rigtig god smag fra den lange hævetid og manitoba melet. Foldemetoden består i, at man tager fat under dejen med den én hånd, mens den anden hånd holder på skålen
D. e. r. b. l. i. v. s. t. o. g. m. n. d. a. f. -. ). S. j. h. k. u. p. ,. y. x. J. L. å. æ. 3. 5. 4. O. G. ø. I. K. E. H. A. R. é. N. M. B. U. 1. 0. c. 2. (. 6
Skræl selleri og gulerødder. ½ pose kød og melboller (købt). Varm op og tilsæt kød/melboller. 3 gulerødder. Brug kødet til Oksebryst med peberrodssovs 1,5 kg oksespidsbryst. 3 gulerødder
Hjemmelavedegrøntsagsboller er altså et hit for mig, da jeg både er glutenallergiker og stivelsesintolerant - og så er brød og boller altså pænt svære at komme i nærheden af som færdigvarer
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Bare udenmel overhovedet. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
Har bagt super lækre bollerudenamaranthmel, men mere ris og majs mel. Det er helt normalt at gulerodsbollerne ikke hæver i ovnen, men hvis du gerne vil have dem mere luftige, kan du prøve at udelade lidt af melet så dejen bliver mere lind og mindre bastant
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.