K. y. l. i. n. g. e. s. u. p. k. a. r. t. v. D. o. f. A. m. d. S. F. å. R. æ. ,. h. O. 4. /. w. C. b. -. J. I. 1. ½. 2. ø. 3. %. j. c. L. 0. V. M. T. t l
I. a. f. t. e. n. h. r. v. i. p. ø. l. d. y. å. m. o. D. s. u. g. ,. k. b. æ. C. j. S. K. J. ). F. (. T. ". -. H. c. 2. 1. 5. 0. M. ½. 9. %. G. R. 3. 4. L. V. N. B. &. x. 8. w. E. 7. O. P. '. W
Smag til med salat og peber. Svits nu kyllingen med. Kom kokosmælk , currepasta , vand og hønse boulion. Servere med græsk eller tyrkisk yougurt og små ærter
Jeg gemte skrog samt noget af det gode kyllingekød – og i dag blev det tryllet om til denne skønne kyllingesuppemed grønt og nudler, som var et stort hit blandt både store og små
Opskrift på kullermed grønt og havtorn. Server med kartoflerne. Derfor stod der kuller på menuen, og så skulle vi da også prøve at lave fisk på en ny måde
Suppe med kylling og grønt. Salt og peber. Skær kyllingefileten i tern og brun på en varm pande (i en dyb pande eller i en sauterpande) med en nogenlunde smagsneutral olie såsom rapsolie,
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.