Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Den er bestemt ikke ret sundt, tvært imod, men den er til gengæld super velsmagende og dejlig nem at lave
I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinatenog det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
S. å. b. l. e. v. d. t. i. g. n. u. r. A. m. a. k. ,. o. f. s. p. -. V. ø. h. D. C. O. j. c. 2. I. 0. 6. 1. 3. 5. %. y. æ. F. K. L. H. T. 4. B. 7. R. /. 8. 9. G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.