I sidste uge mødtes jeg med en veninde efter hver vores ferie. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad
) Mine canapéer blev prydet med friskost, parmaskinke og basilikum og så kunne jeg altså ikke modstå fristelsen, så derfor blev den ene canapé dækket med ost og resten af de skønne skønne honningsyltede valnødder
L. æ. k. e. r. b. u. n. c. h. t. a. l. S. å. w. d. s. i. g. m. o. P. j. ,. ø. f. v. p. -. D. 4. 5. 9. 0. 1. ½. (. ). 2. J. M. /. 3. B. K. F. y. T. 8. N. I
Vi er vilde med de lette måltider. Vi eksperimenterer med at lave en masse af slagsen, og i dag blev det til en skøn symfoni af kerner fra den gamle urhvede spelt, laks og den fantastiske proteinrige hytteost
Mål opp krydderet på en tallerken eller i en skål – ha salt og pepper for seg selv. Legg overlårene på en tallerken med skinnsiden opp og strø over salt og pepper
Sæt dem på en tallerken med lukningen ned af. Til forret kan du skære dem skrå ud i små potioner og anret på en tallerken, madpakken kan du bare halvere dem på midten så du får 2-4 halve
De færdige brunede skiver stilles til side på en tallerken og stegepanden tages fra varmen. I min fryser har der i længere tid ligget 1 kg kød, som var gemt til den italienske klassiker
Du kan tjekke om gelé’en er klar ved at komme en klat på en meget kold tallerken. Da vi har vindruer i drivhuset, og der kommer så mange at vi ikke kan nå at spise dem alle, faldt jeg over denne opskrift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.