I og for sig kan du komme hvad som helst i din calzone – jeg bruger den personligt selv som en slags restepizza, når det er på tide at få ryddet ud i grøntsags- og kødresterne
-. -. I. h. u. l. e. f. a. m. i. n. E. L. S. K. R. v. r. k. d. U. D. t. g. æ. o. å. p. ,. F. s. V. ø. b. y. j. M. P. 1. 4. ½. 3. x. B. 8. 0. c. 2. (. ). T. G. H. e l
-. -. -. C. a. l. z. o. n. e. b. t. y. r. ”. u. k. s. p. å. i. H. v. f. h. d. j. g. ,. ø. m. ). O. 4. P. 6. 0. 1. æ. /. 2. 5. B. T. L. D. c. (. G. S. &. K. M. R. F. °. Z. J. I. V. %. 3. A. 8. ༺. ♥. ༻. Ø. N. l
En dejlig variant af pizza - og fantisk at have med i madpakken. På den ene halvdel af den udrullede dej placeres fyldet - lidt tomatsauce lidt skinke og lidt ost - endelig ikke helt ud til kanten
Luk calzonerne ved at lægge den tomme halvdel dej over fyldet og tryk kanterne godt sammen. Calzone med skinke til 4 personerIngredienser. Bager 15-20 min ved 225 grader, gerne på en pizzasten
I køleskabet stod en rest kødsovs fra aftensmaden den anden dag og derfor ville jeg bruge den i disse calzoner fra AMO 3. 6-8 små 50 g. Slå dejen ud i 6-8 stykker og rul dem ud som til i pizzaform, dog ikke så stor
Fredag aften blev der lavet disse lækre og sprøde calzone pizzaer med spaghetti bolognese. til 2 calzone pizzaer. Lad dejen hæve i 20-30 min. Calzonerne bages 10-12 min i ovnen til de er sprøde
Røget okse en go håndskåret skive. Ramsløgspesto. Persille Ramsløg Olie Salt Peber Hvidløg Pinjekerner Parmazan Det hele blendes sammen , hold lidt igen med ramsløgen , den er utrolig stærk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.