Vend de frosne bønner i olie, hvidløgssalt og salt og kom dem på en bageplade med bagepapir. De brænder nemt på, så det er vigtigt at vende dem jævnligt og holde godt øje med dem
Bønner tørres godt i et viskestykke og hældes i en pose sammen med olie og krydderier. I de fleste opskrifter benyttes der frosne grønne bønner, men jeg syntes nu at det var lidt synd, at hente dem på frost nu hvor butikkerne bugner med de friske
ikke leve af bønner alene, så der blev også lavet grønsagsrøsti med fetaost. Aarstiderne ankom med en pose grønne bønner, så måtte jeg jo finde ud af, hvad
Chilifritter og sauce med bacon/perleløg og champignons samt svinemørbradbøffer. Bønnerfritter har nu floreret rigtig længe i blogland, men det gør dem ikke mindre gode Er totalt solgt til den lækre og sprøde bønne fritte
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Kom stykkerne i en kasserolle sammen med mælken, ogkog dem møre - ca. Overskuddet var der og fik tilberedt den skønneste salat og sauce, som perfekte følgesvende til grillede kyllingbryster
Selv om jeg selvfølgelig helst vil være foruden, så er det en ret interessant oplevelse i forhold til at lære den mad, som jeg kommer i munden, bedre at kende - og ikke mindst, hvad er det den gør ved kroppen
Kom bagepapir på en rist og læg bønnerne på – helst uden, at de ligger for meget i lag. Det er ved at være lidt tid siden sidste indlæg, men det rådes der bod på nu med det her lækre fiskefad med bacon og svampe
Salaten er er så enkelt, og alligevel så smagfuld. Alle råvarer, som vi bruger, er økologiske. 75 g parmasan. 1) Start med at lave dressingen ved at blande olivenolie, citronsaft, honning, salt og peber sammen. 3) Knæk stokkene af aspargesene og grill dem på en grillpande eller grillen. 5) Brug en kartoffelskræller til at lave parmasanflager. 6) Skyl rucolaen og vend den i dressingen. 7) Fordel aspargesene over salaten, og top med basilikum, pinjekerner ogparmasan 4 personer
Kom bønderne i en fryseposeHæld olie og godt med krydderier over. Sundt, nemt og hurtigt. Skær en lomme i kyllingebrystetBland hytteost sammen med krydderierKom i lommen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.