-). Lad det hele simre under låg i 2½ - 3½ time, eller indtil kødet falder "lidt" fra hinanden. 4 -6 fed hvidløg hakket. 1 flaske rød bourgogne vin. ½ -1 dl kalvefond
U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
-. -. -. -. -. -. J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
-. -. B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Hvem kan ikke lide en god bøf med bearnaise sovs og hjemmelavede fritter. Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
Til bøf stroganoff. Bøf Strogannof. 300-500 g champignontern (alt efter hvor stor en bacongris du er – Vi elsker bacon herhjemme). 3-4 tern okseboullion. 150-200g smør. 2-3 dL vand. 300-500 g. 3-4 te
Serverer bøf stroganoff med kartoffelmos. 4-6 personer. 1-2 dl. Lad det simre i 1½ - 2 timer. Når kødet er mørt tilsættes de svitsede champignon og fløden og retten koger yderligere 5 - 10 minutter. 4-6 personer. 1-2 dl bouillon
Bøf Lindstrøm er en sjov størrelse, det kan næsten kaldes en russisk frikadelle. Den er oprindeligt lavet af Henrik Lindström, en russer der kom til Sverige og lavede en hakkebøf, og vi har spist dem lige siden
I mellemtiden kan du varme dig med en god gammel fransk klassiker – beouf bourguignon. Håber I alle har nydt solskinnet lige så meget som mig – er der noget som de første, forsigtige forårsdage
500 g oksekød i tern 1 li vand 2 okse bouillon terninger 1 då tomatpuré 1/2 li fløde 4 store gullerødder i tern 2 store løg i tern 2 røde peberfrugt i tern 1 tsk paprika Salt Peber Svits gullerødder og løg til de er søde og møre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.