-). Sprøde, store cookies med masser mørk chokolade og sej karamel i midten. -). Og nu kommer vi snart til det, det i virkeligheden handler om – de glutenfri chocolate chip cookies med karamel, som er så utroligt lækre, sprøde og samtidig seje på grund af karamellen
Karamellerne her er super nemme at lave, og super nem at variere. Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på
-. -. -. -. Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
Skriv en kommentar - Cancel Reply. Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. E-MAIL. på køl i 24-72 timer – det bliver de kun bedre af. Bag dem i 12-15 min og stil dem derefter på en bagerist (IKKE en bageplade), så de kan blive sprøde
Men at placere det oven på en ris a la mande, var ny - men bestemt lækkert. For at prøve noget andet end chokoladesovs, prøvede vi at lave vores egen karamelsovs til f
Karameller kokes en gang i året, til jul. Fløtekarameller. Det står mye om tid og karameller. Dypp litt av karamellmassen i et glass med kaldt vann og se om den kan formes til en kule
Du kan nu finde opskriften på denne lækre og sunde is, på min nye hjemmeside -. Denne hjemmeside vil stille og roligt blive overført til min nye, hvorpå denne blog, vil udgå
Jeg kan godt lide at anvende chokoladeknapper – chocolate chips – til bagningen, da man så får helt ens små runde pletter af chokolade jævnt fordelt i sine småkager
Bred rodfrugterne ud på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til de er sprøde og gyldne. Opskriften er et godt og sundere alternativ til købe chips og dip og så smager det meget bedre
Jeg tilføjede kun mørk chokolade og toppede istedet karamellerne med de små og lækre DUET-hapser. - med en ny HARIBO variantDen hedder DUET og er en lækker pose med små lakridskonfekt stykker i, blandet med små dragé stykker også
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Karamell frosting. Ha karamellen over i en bolle eller mugge og sett til avkjøling en halvtime eller til det er romtemperert
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.