I fryseren lå der for engang skyld en færdig butterdej. Vi fik som forret grønne asparges omviklet med serano skinke, penslet med olie og stegt på grillen
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Og jeg er gået all-in. Da jeg den anden dag postede opskriften på min greenie, fik jeg en masse forslag til hvad jeg også kunne putte i en grøn-blendet-drink
Kære du. Jeg bliver ofte spurgt om min morgenmad – hvad spiser jeg, hvad spiser familien. Og det vil jeg da gerne dele med dig, skulle du have brug for lidt sund inspiration til din morgenmad
Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
Senneps-glaseretskinke i ovn. Glaseret skinke eller hamburgerryg. Fjern skind, net eller lignende fra skinken, og smør den hele vejen rundt med sennep/farin-blandingen
2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter. Gratiner aspargeserne i en 200 gr varm ovn i 8-10 minutter til osten er smeltet og begyndt af blive gylden i kanterne. 3-4 skiver hvedebrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.