Rør creme fraiche med rødløg, rejerog dild og smag til med salt og peber. Krydr laksen med salt og peber og steg den i olie til den netop er gennemstegt
En spinatroulade med fyld af rejerog røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing. Tø spinaten op, tryk så meget vand som muligt ud af den og hak den groft med en kniv
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Start med lidt og øg mængden når det bliver mayonnaise-agtigt i konsistensen
Butterdej bruges til tærter og tarteletter, forskellige indbagte retter og hvad man ellers har fantasi til, fælles for det hele er at der ikke er så meget kage indblandet, det er mere rigtig mad med kød og grønsager
Den anden dag faldt jeg over en inspirationskilde – en pakke butterdej, og bum så var der en idé, som resulterede i butterdejspakkermed kylling og champignon
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.