Butter chicken m. mandler, rosiner og ris
Med på pindene
Med på pindene
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 g kylling overlår u/ ben
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 fed hvidløg
  • 40 g ingefær
  • 60 g mandler u/ skal
  • 2 dl yoghurt
  • 2 tsk stødt garam masala
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/2 tsk stødt kardemomme
  • 1 - 1 1/2 tsk stødt gurkemeje
  • 3 laurbærblade
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 dl rosiner
  • 4 spsk butterghee
  • 2 løg, hakkede
  • 1/2 bundt frisk, grofthakket koriander
  • 2 dl fløde

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.