Men det gør bestemt ikke burgere ringere. 3 spsk fromage frais. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 3 spsk fromage frais
Endnu en af yndlingsspiserne her i huset er burgere. Helst med en god hjemmebagt grovbolle. Siden vi startede på lchf, var det jo no-go, så jeg måtte i tænkeboks
Tommi lavede bøfferne efter en opskrift fra min "Middag med Jamie"-bog. Den anden dag fik vi burgere, da jeg købte nogle lækre grove burgerboller i ABC
Billederne er lånt fra Cathinthecity. Forleden prøvede jeg mig frem med et par LCHF mini burgere, og de blev simpelthen så gode at jeg er nødt til at dele opskriften med jer
Indtil for et par måneder siden var pulled pork fuldstændig ukendt for mig. Men jeg skal hurtigt inddrømme at da jeg første gang så de lækre billeder på diverse blogs, var jeg solgt
Vi lavede i weekenden de absolut BEDSTE burgere - eller rettere burgerboller. Vi serverede dem for to grandvoksne mænd, og alle var enige om, at hvis bare café-burgere var en brøkdel så gode
Lavede monster middag i går. Tapas/Meze inspireret. Papas arrugadas med mojo sovs, spansk tortilla omelet, grilled hallumi, champignoner i hvidløg og græsk salat med tzatziki
Jeg synes opskriften fra Arla er en rigtig god grundopskrift, dog har jeg redigeret lidt i den. Vi skulle også have noget aftensmad, og madplanen sagde burgere, men da jeg skulle til at bage burgerboller opdagede jeg, at vi var løbet tør for mel, og ingen af os gad og handle
Filodejen var til overs fra forrige uges lakseruller, og da jeg havde en halvvissen omgang babyspinat og en åben fetaost var min første tanke den græske Spanakopita
Server i burgere, pitabrød, wraps, sandwich eller sammen med en god salat. Når kyllingen er stegt færdig kan du trække det supermøre kød fra hinanden med to gafler
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Eller måske en Grenache fraSydfrankrig, som er en god vin til en overkommelig pris. Græsk farsbrød – Det er så skønt med farsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
Musaka stammer fra Mellemøsten og er en gratineret ret. Retten er også typisk for det balkanske køkken, men er i dag nok bedst kendt fra Tyrkiet og Grækenland
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.