1 spsk
græsk yoghurt el. lign. 100 g finthakket frost spinat ½ dl vand 1 dl sesamfrø ½ dl mandelmel (hjemmemalet) 3 spsk loppefrøskaller 2 tsk bagepulver Lidt salt efter smag Instructions Tænd ovnen på 180 grader varmluft Fyld spinat og vand i en gryde, varm det ved svag varme, til det er optøet Bland herefter alle de våde ingredienser i en skål Bland ligeledes de tørre ingredienser sammen Hæld de våde og tørre ingredienser sammen Lad massen trække i 10 min Fordel på bagepapiret i 4 "klatter" Drys evt lidt sesam over Bag i ovnen i ca. 30 min Vidunderlige Liv http://vidunderligeliv.dk/
Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Den er virkelig nem at lave og smager sødt og dejligt samtidig med at den er super sund
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Tortellini á la créme (med s. Denne spinat/mango salat er endnu en af mine yndlingssalater, og den går til sådan cirka alt – lige fra kylling, til bøffer, til fisk
Pisk det hele let sammen – tænd en pande med lidt olie på. Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen
H. a. r. h. e. t. i. l. f. o. m. d. g. b. u. n. p. k. s. j. v. R. æ. å. A. '. ". D. S. F. ø. B. M. X. I. C. 1. 0. 5. 3. /. 2. (. ). ,. c. P. y. O. L. T. Æ. 4. -. G
Mad boller med skinke. Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom. 150 frisk hakket spinat. Form derefter dejen til 20 boller eller ringe, pensel dem med lidt mælk og bag dem i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Spinat salat med jordbærdressing. Vi spiste den sammen med grillet kylling og en gang broccolimos, men jeg tror den kan spises til næsten hvad som helst
Rør gæret ud i den lune mælk sammen med salt og sukker. Pensl bollerne med rigeligt sammenpisket æg og bag dem ved 200 grader alm ovn i ca 15 min indtil de er mørke gyldne på toppen. Burgerboller (10 stk)
Start med at piske HUSK, pofiber, bagepulver, æg, æggehvide og hørfrø godt sammen med en gaffel. Den kan klare diverse løg, squash, kål og andre “bløde” grøntsager, men gulerødder er for skrap kost for den, så mine blomkålsbuketter og gulerodsskiver blev dampet, inden de blev hakket (blot for at sige at det altså også fungerer med dampede og halvkogte grøntager)
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes
Burgerbollerne bagte jeg efter en brioche opskrift – verdens lækreste burgerboller – hvis man går efter sådan en helt traditionel og klassisk burger med blød bolle
Brug din håndmikser med dejkroge. Disse burgerboller er luftige og nemme at lave. Inden bollerne sættes i ovnen, pensles de med koldt vand og drysses med sesam
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.