-. -. H. a. r. h. e. t. i. l. f. o. m. d. g. b. u. n. p. k. s. j. v. R. æ. å. A. '. ". D. S. F. ø. B. M. X. I. C. 1. 0. 5. 3. /. 2. (. ). ,. c. P. y. O. L. T. Æ. 4. G
Dejen skal æltes i 8-10 min. Burgerboller (10 stk). 650-750 g hvedemel. Lun mælken så den er fingervarm. Rør gæret ud i den lune mælk sammen med salt og sukker
Og her snakker vi virkelig alternativ – både indholds- og udseendemæssigt. Min “minihakker” er et lille Tupperware-vidunder, der ikke bruger strøm – så rotoren drejer, når man hiver i en lille snor
Lækre bløde brioche burgerboller. Burgerbollerne bagte jeg efter en brioche opskrift – verdens lækreste burgerboller – hvis man går efter sådan en helt traditionel og klassisk burger med blød bolle
De lækre stadig sprøde rødløg og smagen fra den sur-søde eddikelage var helt perfekt til det lidt fede kød, og gjorde det til en herrelækker aftensmad også selvom kødet var koldt
Opskrift burgerboller, burger, boller. Når jeg nu alligevel skal tænde op for grillen for så at stege bøfferne til mine burger, kan jeg sku da lige så godt bage burgerbollerne på grillen i samme væk
Burgerbollerne er bagt med boghvede- og majsmel, så de er helt glutenfrie. -) Og det er nu muligt at spise burgere med god samvittighed, da det er glutenfrit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.