Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Salsaen - eller tomatrelish - er utrolig nem at lave, og udgør det stærke element i burgeren. Da vi i søndags skulle lave vores madplan for denne uge, ville jeg forkæle ham lidt ekstra med fuldkornsburgere med hjemmelavet fyld
Smør burgerbollerne med ketchupblandingen og læg dem sammen om kartoffelfrikadeller og grøntsager. Kom tomaterne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem stå i ca
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Lækker sprød og juicy portobello burger med krydret kikærtebøf, guacamole og salat. Som jeg også har skrevet om tidligere, er vi hjemme hos os blevet rigtig glade for kødfrie dage
S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. -. 7
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.