Når kødet langt om længe er færdigt, trækkes det fra hinanden med to gafler. Det skulle gå lidt hurtigt så kødet blev gnubbet i store mængder af Urtekrams krydderiblanding Cajunmix, lidt ekstra chili, paprika, sort peber og salt
N. u. ,. h. v. o. r. i. e. m. d. t. j. b. æ. s. n. y. g. p. a. k. f. ø. å. D. l. ). M. A. J. 4. V. S. (. c. 5. 0. q. C. H. T. I. G. 2. 1. K. 6. B. L. -. 3. F. ½. /. P. R. E. ". ) g
Tag den af (gem den), ogmed en skarp, lille kniv løsnes kerner osv. Skær – nej vent, tag lige et par gummihandsker på først, så når du klør dig selv i øjnene senere, så falder de ikke ud af smerte – rundt om stilken i toppen af hver chili
Skyl og skær squash i skiver (ca. Tag dem af grillen og krydder dem med salt og peber. Jeg har med vilje ikke skrevet mængder på, da jeg tænker, det kommer an på hvor mange mennesker, der spiser medog hvad der ellers er serveret på bordet
– Steg, pølser, bøf, burger – you name it. Om varme nætter oggrillaftenermed det hele. Ognogle dage er det bare en pølse og/eller gode ben med salat – selvom det måske ikke hører sig årstiden til
Ofte laver vi tzatziki eller guacemole, men vi skærer altid løg, tomat og agurk ud i skiverog fylder ketchup, sennep og tamari/sojasovs (eller, det er faktisk kun mig der er til tamari i burger) i vores “madtårne”
Drys agurkeskivernemed salt og sukker og lad dem stå en halv times tid. Når det er højsommer, og drivhuset bugner af agurker, er det en god måde at ‘følge med’ på – og lige nu er der agurker på tilbud mange steder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.