Flæk burgerbollerneog smør dem med chilimayonnaisen. Fridag nummer to efter bacheloreksamen blev nydt i fulde drag og der gik igen nogle timer i køkkenet, med en af mine absolutte amerikanske favoritter
– og så er det ellers blot at samle burgeren efter smag og behag …. Burgerboller (opskrift her). Tag den af (gem den), ogmed en skarp, lille kniv løsnes kerner osv
Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Tag den hjemmelavede eller en købt mayo, bland den med eddike og sukker. Den er lavet på hjemmelavet mayo, som tager to minutter at lave med en stavblender
Smør burgerbollernemed ketchupblandingen og læg dem sammen om kartoffelfrikadeller og grøntsager. Mos kartoflerne og bland dem med tomater og udblødningsvand
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.