Jeg fandt denne opskrift for en uges tid siden, og tænke at den skulle afprøves. Idag var der så endelig tid til det, og det skabte glæde og lykke med vafler til eftermiddagskaffen på sådan en grå og trist søndag
Jeg ved ærligtalt ikke hvor mange m'er der er i, men det kan jo også, være lige godt det samme. Herhjemme bruger vi det mest i sandwich og burger og det smager enormt godt
Når du afskinder laksen er det vigtigt at bruge en skarp og lang kniv. Det er nemt at skære halefileten af når man kan holde ved den tykke del af fisken og det giver et godt stort stykke skind at holde ved når man skal afskinde den tykke del af laksen
Der er noget ironisk over at skulle arbejde på sin fridag, men sådan er det. Jeg er blevet inviteret ud med alt betalt (fordi jeg er en fattigrøv), men er nu i et dilemma med mig selv om jeg skal gå efter fornuften (læse, forberede skolerelaterede ting, slappe af, læse noget mere
Fjern al indmad og vask fisken grundigt. Fold den ud og giv den et lille pres så den kan stå oprejst. Beklæd en bageplade med bagepapir (eller brug det fad du vil servere fiske på), og stil fisken derpå
I tirsdags havde jeg følelsen af, at der stod snart-weekend i min kalender i stedet for tirsdag, og det indikerer måske meget fint, hvordan denne uge har føltes
Fisk kan tilberedes på mangfoldige måderFisk kan koges, steges, dampes, røges, marineres og grilles. Den kan serveres hel, i portionsstykker som filét og rå
I går fik vi de lækreste hjemmelavede mexi-burgere nogensinde (må man godt sige det. Burgerne bestod af guacamole, salsa, mango, ost, store bøffer, salat, agurk (både alm og syltede) og tomater – vi havde desværre ingen jalapeños, det havde ellers lige været prikken over i’et
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.