Dertil fik vi snittet icebergsalat, peberfrugt i skiver, agurk i skiver, cherrytomater, majs fra dåse og Hjemmelavet thousand island dressing (uhm)lavet i foodprocessoren1 fintsnittet løg2 dl græsk yoghurt 10%1 spsk HP sovs1 spsk ravigotte sovs1 spsk ahornsirup2 spsk ketchupsmagt til med salt og peber
Thousand Island dressing. •˛•˚˛ •˚ Thousand Island dressing. Lag dressingen. Skrell reker. Kok egg. Smør en god loffskive med godt smør, ta på litt salat
Lav en rejecocktail-inspireret frisk forårsrulle med fyld af avocado, mango, salat, rejer, finthakket løg og en dip a la thousand island og servér rullerne som forret
Thousand Island. Smag godt til så du får den rigtige smag frem i din dressing, denne laves med Thousand Island, fromage frais og citronsaft (måske noget sur/sød chilisauce for at få lidt synergi til den asiatiske ret)
Jeg selv er vokset op med frosne grøntsagsblandinger og en grøn salat af iceberg, agurketrekanter og halve cherrytomater og så overhældt med Thousand Island og Tommis familie har prioriteret kartofler og sovs
Ude på Islands Brygge tæt på Havnebadet ligger Cafe Alma, som jeg besøgte med en af mine veninder. I har måske allerede set det på Instagram, hvor jeg har teaset lidt og vist billeder henover sommeren
Scarpetta Islands Brygge. Vi har, af geografiske grunde, kun spist på den på Islands Brygge. Cofoco har flere italienske køkkener herunder Spuntino, Vespa, The Italien, Scarpetta Islands Brygge og Scarpetta Rantzausgade
Den bestod som regel af snittet kinakål, tomater og agurker i tern serveret i en hot pot skål fra Bodum og med en færdiglavet thousand island dressing til
Jeg har boet i Island en del år og her var skyr et dagligt måltid, så det har holdt ved efter jeg er flyttet hjem igen, selvom den danske skyr ikke helt kommer på højde med den oprindelige islandske version
Min smagte af en blanding af holidaydip og thousand island, hvilket var målet. Aftenens menu stod på kylling, kartoffelbåde, salat og en hjemmerørt dip/dressing
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.