Så træk en sprød flaske hvidvin op ved drinks tid og server saltmandler til. Hyg dig med vin og mandler mens middagen tilberedes og dagens historier bliver diskuteret
* hæl de brændtemandler på et stykke bagepapir og lad dem køle af. * lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig)
Jeg elsker simpelthen lakrids, og derfor måtte jeg prøve brændtemandler med lakrids. Ideen er opstået på baggrund af min opskrift på saltede mandler – med lakrids
Her får du min opskrift på brændtemandler i en karamel af palmesukker og kokosolie. Disse mandler er virkelig vanedannende og er absolut ikke for svage sjæle med lidt for lidt viljestyrke
Eksperimenterede med en hel del forskellige versioner af brændtemandler. Jeg synes altså, at mandlerne smager allerbedst, når de har fået en tur i ovnen først
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.