Kom dem i en gryde medsåmeget vand, at det lige dækker. Lad dem dryppe af og gem lidt af kogevandet. Mos rodfrugterne groft med en trægaffel eller moser til kartoffelmos
Men imens jeg skar det ud lugtede jeg til det, hvilket tog mig tilbage til aftensmaden hjemme ved de gamle med købe hønsekødssuppe med de gummiagtige orange og hvide klatter i
Kan med fordel serveres med en god ketchup. De sættes i kog med lidt salt indtil de er møre. Kartoflerne skrælles og skæres i halve, hvis de er store (for at nedsætte kogetiden)
Det var det, jeg gjorde her med min moderniserede version af brændendekærlighed. En gang imellem er det rart med en god, gammeldags, klassisk ret - og endnu bedre, hvis man lige fortolker den til en nyere og mere moderne version
Hæld vand fra kartoflerne og mos dem medet piskeris eller håndmikser. Spæk steges gyldne på en pande, tages af og lægges på en tallerken med køkkenrulle
Suppen er blevet mødt med varme og kærlighed af hele min omgangskreds. Du kan overspise med god samvittighed for den er spækketmed A-vitamin og er meget kalorie fattig
Brændnælderne – hvis de er friske overhældes de med kogende vand og står et minut. Tilsæt evt lidt kanel, vanille eller lav en god frugtis til i stedet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.