800 g hvedemel . 15 g salt . 15 g gær . 4 dl koldt vand. 1 æg blandet med 2 spsk. mælk til pensling . TIP. Det er en god ide at være to til at lave brødet, eller i det mindste have en ven ved siden af som kan hjælpe til når det bliver nødvendigt - det gør det højst sandsynligt ved æltningen og formningen af brødet
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
- er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brød herhjemme. Vi elsker duften og smagen af lækkert hjemmebagt brød om morgenen, og så har vi helt styr på hvad der er i de brød vi selv bager
Brød med soltørret tomat, basilikum og oliven175 gr hvedemel1 spsk bagepulver3 æg1 dl mælk1 dl olivenolie100 gr revet gruyére100 gr soltørret tomat50 gr græske oliven med provencekrydderi1 lille håndfulde basilikumbladeHavsalt og friskkværnet peber100 gr italiensk salamiTænd ovnen på 180 gr
Findes der noget bedre et hjemmebagt brød. Jeg tror det ikke. Når man serverer hjemmebag for gæster, bliver der altid spist langt mere, end hvis man serverer et færdigbagt “lunselv” brød
*Ved brug af almindeligt gær, bruges ¼ pakke frisk gær (12,5 gram). Vores ovn er gået i stykker…. Ja, suk, så jeg kan ikke lave mit glutenfrie brødeller rugbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.