Brunchtallerken med kraft og smag
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 øko æg
  • 8 spsk piskefløde
  • 250 g kyllingelever eller hjerter (skal renses for hinder og lignende, så de er spiseklare)
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk hyldeblomst- eller hyldebærsaft (portvin eller balsamico)
  • 1/2 bakke spinatblade
  • 2-3 stilke bredbladet persille
  • 1-2 spsk olivenolie og 1-2 tsk balsamicoeddike
  • 100 friske bær (hindbær, blåbær, brombær, ribs, solbær, kirsebær)
  • eller 50 g tørrede bær (tranebær, blåbær, kirsebær)
  • basilikumblade (gerne rød basilikum)
  • salt, peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.