Her kan alle være med – forsøg dig med en anderledes og nem dessert fra Sicilien. I det følgende giver jeg dig nogle gode tips om opskriften, tilberedningen og serveringen af den sicilianske dessert
Jævn sovsen ogsmag den til med salt, peber og portvin. Server denne dejlige ret medkogte kartofler og en dejlig rødkålsalat af fint og tyndt snittet rødkål knuget med lidt citronsaft, tynde æblebåde, appelsinfileter,tynde skiver af tørret figen og abrikos, ristede mandler og en dressing af fx tyndt sultetøj – jeg brugte brumbærsyltetøj
M. O. R. Æ. B. L. E. K. A. G. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). S. f. l. d. t. g. ø. a. å. m. i. k. b. ,. v. h. j. u. 1. æ. /. 2. c. 8. 0. N. D. V. I. 5. 6. P. Y. T. -. y
For mig behøver julen ikke være fyldt med marcipan – er vild med denne opskrift på dadelkugler. Jeg ELSKER jul og i år hvor jeg for alvor kan nyde familien, julen og alt hvad der hører til – hopper jeg glædeligt i køkkenet og tryller
Karry-blomkål med mandler og tranebær. Det her smager af slik og chips på en gang – og så bare bedre. Det passer til både fugl og fisk – og kan også bare spises som det er
Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle). Afpuds mørbraden (fjern synlige sener og fedt), og skær den i skiver
Lad kålen dryppe godt af og læg den i et ovnfast fad med. Og så findes de også i flere farver. på panden i lidt olie – eller som i dagens ret, ovnbagt med topping
Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller
E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
For muffinsformene med papirforme og sæt kagerne i. Det gør jeg, ved at veje bollerne når jeg former dem, og så er det, som du kan se på fotoet, ved at måle sneglene, når jeg skærer dem ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.