Hvis du for et år eller to siden havde sagt til mig, at jeg ville komme til at lave en brownie med bønner og rent faktisk synes, at den smagte helt vildt godt, så havde jeg nok ikke troet på dig
Glutenfri og mælkefri gulerodskage – saftig, svampet og smagfuld. Både glutenfri OG mælkefri. Og faktisk tilmed sukkerreduceret og fyldt med gulerødder, squash og æble
I. f. e. b. r. u. a. s. i. d. t. å. (. 2. 0. 1. ). h. o. l. j. g. p. m. n. -. J. v. æ. y. D. k. c. ø. /. S. ,. N. é. F. ". M. B. R. 7. %. H. T. V. 5. x. °. C. L. ) l
glutenfri og mælkefri kogebog med opskrifter på brød, boller, kager, muffins,. eksperimentere i mit køkken, for at komme på lette og gode opskrifter på
Sikke en opgave at få – at skulle bage en kage som bestikkelse for at NOGEN (heldigvis en god ven) gad passe min yngste i weekenden… Så streng som hun er (min yngste altså), så kræver det en kage ud over det sædvanlige
Der er rigtig mange, der har spurgt mig, om jeg har lavet vaniljekranse uden gluten og mælk. ingen rigtige glutenfri småkager på min blog foruden nogle småkager med mandler eller chokolade
Ikke ligefrem til min kalorielette kategori, MEN de er lækre, proppet med sunde sager (hvis du lige ser bort fra smørret), de smager FANTASTISK, og så skal der altså være plads til lidt “synd” en gang imellem…
Hverdagsfavoritter – glutenfri og mælkefri af Karina Villumsen. Fås både som E-bogog i bogform hos helsekostbutikker ogboghandlere landet over (hvis de ikke har den, kan den bestilles)
Jeg er en person der ikke har slik og søde sager i skuffer, skabe osv. SÅ der var lidt panik på, da min søde tand satte alle alarmer igang, efter noget sødt nu og her til aften
Skal det være sødt, sundt og lækkert. Ja, ja og meget ja. Jeg har længe gerne villet eksperimentere med bagværk af sorte bønner og efter at have smagt disse cookies, så fortryder jeg egentlig, at jeg ikke gik i gang med noget før
Pisk sukker og smør hvid og jævn. Tilsæt mel og salt. Smager også dejligt med vaniljeis. 130 gram blødt smør (becel kan også bruges). 130 gram blødt smør (becel kan også bruges)
Fugtig, fuld af smag og med små smagsoverraskelser i form af blåbær og hindbær. Kagen er baseret på mandelmel, som jeg selv blender og melet behøver ikke at være hel fin - det giver bare kagen tekstur
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.