Hvis du for et år eller to siden havde sagt til mig, at jeg ville komme til at lave en browniemed bønner og rent faktisk synes, at den smagte helt vildt godt, så havde jeg nok ikke troet på dig
Denne her glutenfribrowniemed toffifee er en kage i sværvægterklassen, når det kommer til nydelse, men som du kan se, er den ret let at lave – og du vil med garanti høste stor ros for den
Ikke ligefrem til min kalorielette kategori, MEN de er lækre, proppet med sunde sager (hvis du lige ser bort fra smørret), de smager FANTASTISK, og så skal der altså være plads til lidt “synd” en gang imellem…
The post Glutenfribrowniemed nødder appeared first on Anna-Mad blog. Se fx rocky road brownie / Cheesecake med passionsfrugt / Cookie dough is / Panna cotta med karamel og hindbær
med hytteost, mælk eller mandelmælk). Denne kage får en konsistens som en brownie, specielt dagen efter er den virkelig lækker, da den ”sætter” sig og den smeltede chokolade størkner, og bliver til smagsfulde og knasende bomber
Jeg har længe gerne villet eksperimentere med bagværk af sorte bønner og efter at have smagt disse cookies, så fortryder jeg egentlig, at jeg ikke gik i gang med noget før
Melet er erstattet med mandler og hasselnødder, der er blendet til mel, og derudover er der skåret væsentligt ned på sukkeret og kagen får i stedet sin sødme fra banan, kokosmel, kokosolie, ren vanilje, kakao og mørk chokolade
Som I kan se, er det jo faktisk bare bagt banan og kakao, så I må ikke forvente den mest revolutionerende smagsoplevelse nogensinde, men hvis en spontan lyst til noget sundt, sødt og lækkert pludselig rammer jer, er de her chokoladebrowniesmed kun tre ingredienser et alletiders nemt og godt bud på at få stillet netop dén på ingen tid og uden slid
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.