Selvom du ikke har en markvej med et krat som mig, så har jeg set rigtigt mange steder, i skoven, på enge, ja sågar i villakvarter, at der vokser brombær vildt ved hegn og skel
Men når de er gode oglavet rigtigt, så er det en glæde uden lige. Og så har jeg nu endelig gennemskuetdet trick, som får dem til at blive saftigeog bløde i midten og ikke bare en tør, hård kokosklump
4. f. o. r. s. k. e. l. i. g. a. y. t. ø. j. /. m. d. S. å. b. v. n. h. O. V. u. p. æ. ,. ). N. H. M. D. J. c. B. 1. 8. 0. 5. 7. ½. 6. 3. 2. -. A. G. K. T. C. r l
Der er ingen sukker eller fløde i, det består kun af frugt og evt en smule mælk eller skyr. Isen er cremetog lækker, har en dejlig smag af banan og en smule syre fra brombærrene
M. i. n. m. o. s. t. e. r. h. a. æ. k. b. ,. d. g. v. å. S. Å. u. p. j. l. O. f. ø. J. D. 5. 0. 2. y. 7. B. K. T. c. ½. V. -. ". /. 1. A. L. I. 8. 6. (. ). F. P. 9. G. é
Giv marmeladeet hurtigt opkog under omrøring. Tag cirka halvdelen af grydens indhold i en blender, en minihakker eller en foodprocessor og blend det sammen med de friske dadler (husk at tage sten ud)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.