Rul dejstykkerne til aflange pølser, og vikl hver pølse rundt om aspargesene medbacon. Skær alle baconskiverne over på midten, vikl et stykke bacon rundt om hver asparges, og læg dem til side
S. v. a. m. p. e. t. C. h. i. g. n. o. s. u. r. b. c. B. y. M. d. f. F. 1. 7. ,. 2. 0. 5. …. l. å. k. j. æ. J. ø. H. –. D. E. O. (. ). 6. *. ½. L. R. ’. T. w. G. P. e g
Det er tid til dejlige, varmende supper, fx en juliennesuppe medbacon. Med et mandolinjern er det utrolig nemt og hurtigt at snitte grønsagerne, så det tager ikke lang tid at tilberede denne velsmagende suppe
Det kan godt tage et stykke tid, men så er der også bare tilbage, at smage til med citronsaft, (så det ikke bare er fed fløde) salt og peber, og selvfølgelig riste et stykke godt brød, at servere det på
Smages til med salt og sukker og serveres medristetbrød. Det virker måske uoverskueligt at stå med potter og pander fra morgenstunden, men det tager ikke meget længere tid end at riste brødet
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Foråret er kommet med godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Blend low carb bageblandingen (jeg blender den forholdsvis fint, men stadig med bid). Kan du godt lide ideen ogstenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.