D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
Åh, hvad skal man dog lave til aftensmad i dag. medister. Men jeg havde lyst til at tage udfordringen op, men jeg nægtede simpelthen at lave den med brun sovs og kartofler
Broccolisalat er et fantastisk tilbehørtil grillmad, kylling eller lige det kød du har. Jeg har i tidligere opslag diskuteret hvorvidt man skal spise dressing til sin salat eller ej
IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing. 2 spsk olivenolie 1 spsk æblecider eddikeSalt og peberBland broccoliblomster- og tern (fra stilken) med løg, artiskokker, edemame bønner og kidneybeans
M. å. s. k. e. r. j. g. i. d. n. t. l. æ. a. f. b. o. c. ,. m. ø. p. u. ´. J. h. v. D. E. G. T. U. -. P. 3. 0. ½. 1. q. (. ). 5. 4. 2. y. /. B. L. H. x. V. O. S. I. K. *. ". 9. ö. N. e g
E. n. y. d. e. r. s. t. v. l. m. a. g. o. i. ,. æ. k. h. å. j. u. f. ø. S. c. b. /. -. x. p. (. ). B. ". M. 4. 1. 8. 7. 6. O. 5. 2. 0. 3. &. L. R. F. D. H. T. I. P. J
Skær bacon i skiver og steg det på panden til det er sprødt. 1/4 granatæble, kernerne herfra (opbevar resten i køleskabet til smoothies, topping på morgenmad, andre salater osv)
Salaten er vendt i skyr som er smagt til med citronsaft og honning, så det er en mættende salat. Der har været hygge inde hvor jeg blandt andet har lavet en broccolisalat med granatæble og dadler
Du kan fx servere salaten som tilbehørtil disse kyllingefrikadeller med krydderurter, til asiatisk inspireret laks, til grillede marokkanske oksespyd eller måske til hytteostgratineret kylling
Her til aften har jeg lavet en lækker broccolisalat som tilbehørtil vores aftensmad. peberDel broccolienen i små buketter (gem eventuelt stokken til suppe, lasagne, gryderet eller lignende)
Skønne grønne linser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.