En fantastisk, vitamin- og proteinrig salat, som både mætter smagsløg og maverumlen. IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing
M. å. s. k. e. r. j. g. i. d. n. t. l. æ. a. f. b. o. c. ,. m. ø. p. u. ´. J. h. v. D. E. G. T. U. -. P. 3. 0. ½. 1. q. (. ). 5. 4. 2. y. /. B. L. H. x. V. O. S. I. K. *. ". 9. ö. N. e g
E. n. y. d. e. r. s. t. v. l. m. a. g. o. i. ,. æ. k. h. å. j. u. f. ø. S. c. b. /. -. x. p. (. ). B. ". M. 4. 1. 8. 7. 6. O. 5. 2. 0. 3. &. L. R. F. D. H. T. I. P. J
Det er forår, koldt og blæsende,- jeg har ferie og har planlagt en hel del tid i haven. Der har været hygge inde hvor jeg blandt andet har lavet en broccolisalat med granatæble og dadler
Jeg har også rørt lidt sennep i for smagens skyld, men det kan sagtens undlades. Broccolisalat med æbler og rosiner (tilbehør til 4 personer). Broccolisalat med æbler og rosiner (tilbehør til 4 personer)
Her til aften har jeg lavet en lækker broccolisalat som tilbehør til vores aftensmad. Server broccolisalaten som tilbehør til aftensmad eller til frokost
I denne salat bliver broccoli og kikærter bagt med salt og krydderi, og det gør en stor forskelfor smagen, for når en broccoli bliver bagt, sker der noget magisk, og den smager super godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.