Her er opskriften på de lækreste broccoliboller. Posted on October 2, 2014 by Tina Tougaard Andersen in Brød, Burgere, Nye opskrifter, Top 20 opskrifter
Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret med hytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
De her broccoliboller er så sunde, at du nok bliver lidt overrasket over hvor godt de smager. Idéen til opskriften kom, da jeg så Helene Sprogøes opskrift på broccoliboller, som hun fik hos sin veninde
Bollerne indeholder sunde fedtsyrer - både fra chiafrø (omega 3), mandler (monoumættet) og den mørke chokolade, samt protein fra de bedste kilder - casein (æg) og valle (hytteost). Hytteost - 120 g
Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
1,5 dl hytteost (1,5%). 1,5 dl hytteost (1,5%). Posted on November 7, 2014 by Henriette Lykke in Aftensmad, Diverse, Kylling, Morgenmad, Nye opskrifter, Tilbehør, Top 20 opskrifter
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Vi er lige nu sidst på grønkålssæsonen, og det skal selvfølelig udnyttes. Jeg er ret vild med grønkål, men for at være ærlig har det ikke altid været sådan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.