På toppen har jeg lagt skiver af en brie-lignende ost, der smelter og danner en sprød top. Der er allerede en del tærte-opskrifter på bloggen (finde dem alle her), og denne gang er det en lidt mere luksus og fransk-inspireret version, jeg deler med jer
D. e. n. å. r. v. g. l. æ. s. i. o. k. h. u. t. p. d. a. f. b. m. O. j. ,. ø. S. M. I. y. H. c. z. K. B. R. 2. ½. 1. /. 4. 5. 0. F. V. 3. 6. -. 7. A. L. 8
Tømmeren havde købt en kæmpe brie, det er lige meget nok til bare at bruge på morgen bollerne. Kartoflerne skæres papirtyndt på madolin jern eller lign
Opskrift på Kærnemælksbrød. Se opskrift på surdej her. Det er en meget våd dej der med fordel kan æltes på røremaskine, eller el-pisker med dejkroge, eller med en ske
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
"Små og sunde måltider skal man huske på". Her kommer en opskrift på en lille hurtigt snack, som du kan have med i madpakken eller servere sammen med en masse kage og andet lækkert bagværk, som jeg har tænkt mig at gøre på lørdag
Server straks med koldt smør og et stykke gamle oles tipoldefar, eller måske bare en god brie. Når sneen nu stadig fyger og man er i slutningen i marts og man egentlig godt kunne tænke sig lidt varme, så kan man jo blive inde i sit køkken og bage de her varme vinterboller og håbe på at de så bliver sidste punktum for vinteren i denne omgang
Jeg er begyndt at lave så meget aftensmad, så jeg har frokost til dagen efter og fryser gerne lidt ned også, så man på en travl dag nemt kan hive noget op
Picon del valle, Brie de Meaux og en Gammel Havn. Opskrift på Surdejs Grovboller. Print PDF. Brødtype. Fuldkorns surdejsboller med honning og kerner, Tidsforbrug
Camembert & Brie i Filo serveret med Tranebærsauce. Kunne godt finde på at lave den igen, måske kun med camembert eller måske i en udgave som kan laves i paninigrillen
Da jeg var på Mallorca her i sommerferien, fik jeg en ny sandwich-favorit. Anret rucola på et skive brød, derefter pære, ost, ristede valnødder og til sidst et lille drizzle af acaciehonning og et drys friskkværnet peber
Bliver det mere idyllisk, ja det gør det for lige så snart man træder indenfor på det gamle badehotel mødes man en flok søde og venlige tjenere der er iklædt blå og hvidstribede kjoler og sammen med de gamle stuer, klassisk indretning med hvide duge, servietter og glassene opstillet korrekt bliver vi sat til bords med udsigten over det solbeskinnede vesterhav, ja det er unikt og ses ikke ret mange steder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.