Skær stilken og kernehuset væk med en lille kniv. Rør citronsaft, olie og peber sammen i en stor skål. Salaten egner sig særlig godt til retter med fisk, fjerkæ, svinekød og lam
Ikke en af de der gange, hvor jeg igen kom hjem med en ny neglelak og en fin sommerbluse - næh nej, jeg har skam købt mig noget så frækt som et vægtløfterbælte
Salt og peberRiv salatbladene i mundrette stykker, vend dem med pærerne, der er skåret i både. Det her er en rigtig dejlig efteråssalat - med gode friske pærer
Læg rigeligt med rucola og fordel bresaolaen. Læg skiverne på et fad og drys dem med salt. Den er konstant i brug, for man kan trylle det bedste comfort food frem med den
Husk at fjerne side fedet og evt ben. Nøddepesto. Det hele blendes og kommes på laksen , husk at salte den inden , bag ved svag varme 130 grader ca 25- 30 min til en hel side
God, krydret og varm, servet med en mild agurkereita og frisk pæresalat - det er lykken. Hak tomater og hvidløg, og steg begge dele med krydderier og lidt olie
Smag til med citronsaft, salt og peber. Vi må have en suppe med forårs ingredienser i. Læg aspargesen i en håndfladen og skrald dem lige fra under hovedet og ned
Små brød vædet med oliven og ristet let i ovnen med tomat, prosciutto Crudo, Bresaola, den sidste rest i Elmentaler, samt lidt snack pølse og artiskokker
tomatsovs, parmesanost, bresaola, feta, lidt trøffelolie, parmesanost (igen - elsker ost. tomatsovs, parmesanost, parmaskinke, oksekøds-stykker (hakket oksekød blandet sammen med olie og krydderier og lagt på forskudt i stykker) fetaost og rucolasalat til pynt
Normalt ville jeg bruge kylling i opskriften, men her er min version medbresaolaog pancetta. Jeg har tænkt på at lave æggemuffins i laaang tid nu, men jeg har har haft meget og se til, så det blev hele tiden udskudt
Server et med lidt skinke eller bresaola til. skær tomaterne i små tern og bland dem i en skål med olie, hvidløg, salt, peber og basilikum klippet i mindre stykker
Ricottaen røres med hvidløg, salt og peber. Jeg lavede en dejlig forret i går - det skulle være en uden fisk, da en af gæsterne ikke kan lide fisk, så jeg lavede disse dejlige ruller og en god polenta til - det smagte altså dejligt
Derfor er det sjovt at eksperimentere med forskellige ingredienser som her, hvor man ender op med en salat med babyleaves, æble, avokado, grape, bresaola* og pocheret æg der er sprød, saftig, cremet, lækker, sund osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.