Jeg har tidligere været inde på det, at spise/ drikke ukrudtet, for det er billigt, let tilgængeligt (for de fleste) og super sundt… – såfremt du finder dem væk fra trafikerede veje selvfølgelig
Alle dejklumperne stilles nu til lange pølse, længere end bagepladen på den lange led. Olie og salt og mel røres i, der røres/æltes godt i nogle minutter
Da brændenælde høsten er startet fik jeg ideen til denne kobination, som jeg dog kom lidt mere æg i, end i den oprindelige opskrift på kartoffelklatkager
Pandekager med brændenælder giver et ekstra tilskud af gode vitaminer og mineraler. Brændenælderne - gerne topskud eller blade overhældes med kogende vand og står et minut
Jeg spædede lidt til, med friske ramsløg ogbrændenælder. Jeg havde en rest humus til overs, som jeg rørte sammen med et par skefulde creme fraiche og en tot, fint hakket, frisk dild
Rør kardemomme og mel i, og ælt dejen, til den. ) I min familie har vi altid fået ristede hveder dagen før store bededag, ofte som aftensmad, men enkelte gange som natmad, og jeg elskede det
"En lækker og sund sag som passer perfekt til en kop the eller i madpakken". I novembermåned fokusere min kæreste og jeg på at spise sundere, og derfor begyndte jeg at eksperimentere med et sundt alternativ for kage og den salgs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.