Jeg har for tiden et lille crush på Cleavers Meat Market. På vejen hjem fra arbejde slår jeg vejen forbi Torvehallerne, slistrer mig til montren og drømmer om, hvad jeg skal lave til aftensmad
Man kan også altid have lov at håbe, at der bliver plads til en tur på et street food market. Hvis du kan lide denne opskrift, er du velkommen til at pin den til Pinterest
Porchetta i weberen. Udgivet den 19. juli 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Det gode vejr fortsætter, og over Danmark hænger der en sky af stegeos fra millioner af Webere rundt omkring i haverne
Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Mums. Den kunne for min skyld godt også være Danmarks nationalret, men det var der i og for sig mange der kunne
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Har altid nogle til at stå til når jeg lige mangler lidt knas
Grønkålssalat – Grønkål er noget af det sundeste du kan byde din krop. Mange tænker nok straks på grønlangkål eller stuvet grønkål, og bevares grønkålen er da stadig sund, men det er al den fløde du tilsætter ikke
Skal der være gilde, så lad der være gilde. Menuen til Bondemandens fødselsdagsfest lød – i al sin enkelhed - på hjemmelavet rejesalat, ribbenssteg fra den gode gris – med rødkål, en rød og mør roastbeef af egen avl, forskellige oste og den smeltende, lækre mandelmarengslagkage, jeg fortalte om i går
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.