GateauMarcelmed en passionsfrugt karamel sovs midte er lækkerhed på et højt niveau. Kagen består af en bagt chokolade mousse i bunden, et lag abrikos marmelade( eller i dette tilfælde karamelsauce), og er derefter toppet med chokolade mousse
En dejlig, tung chokoladekage – Den franske GateauMarcel – med kun fem ingredienser. Kagen var en stor succes – en meget kraftig chokoladesmag, men moussen var blevet helt fantastisk, luftig, så sammen med lidt friske bær og is, var kagen helt perfekt
Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad sammen med smørret. Pisk blommerne lyse sammen med halvdelen af sukkeret og hviderne stive med den anden halvdel sukker
Kagen falder sammen, når du tager den ud – men det skal den, så ingen panik. Så til hendes fødselsdag lavede jeg denne nemme udgave af GateauMarcel og gav den et sprødt twist med hjemmelavet nøddekrokant på toppen
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
– Frk. 2) 120 g sukker blandes med æggeblommerne og massen piskes luftig og lysegul. 4) Chokolade-/smørblandingen vendes forsigtig op i skålen med de piskede æggeblommer. 5) De piskede hvider vendes derefter forsigtigt sammen med chokolade-/æggeblandingen. 6) En springform smøres med blødt smør på indersiden, og der drysses med lidt sukker (Det gør det nemmere at løsne bunden, når kagen er bagt). 10) Pynt kagen med ca
– Frk. 2) 120 g sukker blandes med æggeblommerne og massen piskes luftig og lysegul. 4) Chokolade-/smørblandingen vendes forsigtig op i skålen med de piskede æggeblommer. 5) De piskede hvider vendes derefter forsigtigt sammen med chokolade-/æggeblandingen. 6) En springform smøres med blødt smør på indersiden, og der drysses med lidt sukker (Det gør det nemmere at løsne bunden, når kagen er bagt). 10) Pynt kagen med ca
En klassisk dessert – af de gode. Bagt bund med en "mousse" på toppen. Den står på Gateaumarcel. Peter, som var sidste mand i køkkenet, hoppede på Gatau Marcel
nytårsfesten - med en kugle frisk sorbet-is til, fx passion, appelsin eller hindbær. GateauMarcel er en meget enkel, men yderst velsmagende kage, der består af få ingredienser
Løs kagen fra kanten og bunden med en kniv. Pynt den med chokoladespåner og friske bær. De jeg havde tøsemiddag besluttede jeg at lave denne dejlige tunge chokolade mousse kage
til med mere Baileys. 1½ dl Baileys. 1kakao (Nesquick smager bedst)Ælt marcipan og Baileys sammen. 200 g Original ODENSE Marcipan Original ODENSE Marcipan 200g Gå til produkt » DKK 34,95
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.