Nogle vil måske sige, at disse æblebollermed kanel hører sig mest til om efteråret, når æbletræerne bugner med den lækre frugt, men jeg kan nu sagtens spise dem hele året rundt
Og som jeg fortalte den anden dag glæder jeg mig til at komme igang med middagen til i aften. Til hovedret skal vi have andebryst med orangekartofler og grønsager på panden og til dessert skal vi have blødende chokoladehjerte med vanilje is
Uha, jeg har fået lavet en god kage – en kanel æblekage med blød karamelglasur. Kom melet op i æggemassen sammen med olie og yoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Start med at opløse gær i det kolde vand og rør derefter olivenolie, sukker og salt i
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Formes straks til boller, der sættes på bageplader. Pensles med æggehvider og bages på nederste rille i ca
Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske. Dæk skålen til med et låg eller husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet til næste morgen
Når dejen er hævet formes bollerne og sættes over på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt dejen til at hæve lunt med et viskestykke over i en halv time
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.