Det er helt normalt at gulerodsbollerne ikke hæver i ovnen, men hvis du gerne vil have dem mere luftige, kan du prøve at udelade lidt af melet så dejen bliver mere lind og mindre bastant
Nogle vil måske sige, at disse æblebollermedkanel hører sig mest til om efteråret, når æbletræerne bugner med den lækre frugt, men jeg kan nu sagtens spise dem hele året rundt
Og som jeg fortalte den anden dag glæder jeg mig til at komme igang med middagen til i aften. Til hovedret skal vi have andebryst med orangekartofler og grønsager på panden og til dessert skal vi have blødende chokoladehjerte med vanilje is
Smuldr gær i en skål og drys med sukkeret. Jeg har eksperimenteret lidt med den her opskrift. Kom derefter olie i og rør rundt inden squash, gulerod, peberfrugt, græskarkerner og salt kommes i
Form bollernemed fugtige hænder og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bollerne kan selvfølgelig laves uden gulerodog/eller kerner, men gulerodens søde smag og kernernes nødesmag er en skøn blanding
Resultatet blev perfekt i et super nærende, mættende og lækkert brød, virkelig med gods i. Gulerødder, HUSK, bagepulver, stevia, salt ogkanel tilsættes og der røres godt rundt, inden også chia- og hørfrø samt kerner også røres i
man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden. Det er vel lidt som med frikadeller, en familieopskrift, her er det i hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
Kom æblestykkerne i en plasticpose medkanelog sukker og ryst godt. Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Sprøde bollermed birkes / Saftige gulerodsboller / Myslibollermed tranebær. Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.