Boller i karry og kokosmælk m. fennikel, glaskål og porre
Smølfines blog
Smølfines blog
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • Boller i karry med vilde ris
  • Bollerne
  • 400 g. hakket kyllingekød 3-6 %
  • 1 æg
  • 1 dl hvedemel (60 g.)
  • 1 dl mælk
  • 1 løg
  • Salt og peber
  • Kogelage
  • 1 liter vand - evt. lidt mere
  • 1 kvist timian
  • 3 laurbærblade
  • 1 spsk salt
  • Sovsen
  • 2 (mad)æbler
  • 2 spsk karry
  • 1 dåse kokosmælk evt. light (jeg havde kun 3 dl, fordi det var en rest)
  • 1 fennikel
  • 1 porre
  • 1 glaskål
  • 1 lille stykke ingefær
  • 1 stængel citrongræs (jeg brugte dog ikke dette, da de ikke havde flere i Føtex)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.