Boller i karry med grove grøntsager
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 500 g. hakket kalv og flæsk
  • 1 æg
  • 1 løg, revet eller finthakket
  • 3 spsk mel
  • 1 dl mælk
  • Salt og peber
  • 1 tsk karry
  • 3 laurbærblade
  • 1-2 løg, grofthakket
  • 5 gulerødder, i tern/skiver
  • 1/4 knoldselleri, i tern
  • Margarine
  • Karry
  • 1 spsk mel
  • 4-5 dl sigtet kogevand fra kødbollerne
  • 3-4 dl mælk
  • 1 æble i tern

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.