Smelt smørret ved jævn varme og drys karrypulvereti lad det boble medi ca. Det er vel lidt som medfrikadeller, en familieopskrift, her er deti hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
Og så har jeg tilføjet gulerødder og friske æbler for etsyrligt og sprødt twist. Jeg er ligesom hende også selv vildmedbollerikarry – det er sådan en nostalgiskret for mig – så jeg var frisk
Tag bollerne op med en hulske og læg dem tilafdrypningi en sigte eller et dørslag. Jeg har to udgaver af God Mad - let at lave, den ene er mega gammel og var en jeg tog med da jeg flyttede hjemmefra så den er godt brugt og slidt
Tag dem op med en hulske og lav resten af bollerne. Rør godt, kog op og smag tilmed salt og peber. Forleden lavede vi den dejligsteretinspireret af madbandittensbollerikarry
Server bollerikarrymed kogte ris og dryssetmedfintsnittet forårsløg og æbletern. I denne variant er den skarpe karrykombineretmed sødt æble og detgiveretrigtig godt smags-spil
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v. h
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. a. s. å. h. r. j. e. g. l. t. v. æ. n. m. d. b. o. k. y. f. p. B. 4. F. 0. -. 5. ø. 1. 2. /. V. R. N. S. K. c
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.