Mums de her boller blev bare lækre og super dejlig saftige indeni. Det er ikke sidste gang jeg bruger en rest havregrød i boller - og det tror jeg heller ikke det er for jer, når i har prøvet disse boller
Morgenmad er en af de vigtigste måltider. Din krop har brug for energi og du vil bare blive fristet til at spise wienerbrød og andre sukkerholdige snacks i løbet af formiddagen, hvis du dropper morgenmaden
Det er helt normalt at gulerodsbollerne ikke hæver i ovnen, men hvis du gerne vil have dem mere luftige, kan du prøve at udelade lidt af melet så dejen bliver mere lind og mindre bastant
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne hæver videre i ovnen. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og tænd på 200 grader. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. 9 boller. Bag bollerne ved 225 i ca 15 min. dk men tilrettet 9 boller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.